Via het onderstaande formulier schrijf je je in voor de Studiereis Gezonde School IJsland die plaatsvindt van zondag 22 t/m vrijdag 27 september 2019.

* De kosten bedragen € 2.995 - (een persoon per kamer) of € 2.595, (twee personen per kamer) incl. IcelandAir retourvlucht (economy class), ruimbagage (maximaal 23 kg), hotelkamer met ontbijt, in het programma omschreven lunches en diners, transfers en overige in het programma genoemde activiteiten. 

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van aankomende studiereizen, zoals de geplande reis in april 2020 naar Schotland? Stuur dan een mail naar events@sportsmedia.nlWe zullen ervoor zorgen dat je tijdig wordt geïnformeerd over onze volgende reis.

Als je gekozen hebt voor de optie 'tweepersoonskamer',  vragen we je hier de gegevens van je kamergenoot in te vullen. Let op! Je kamergenoot moet zich zelf ook aanmelden - dat kan na het invullen van dit formulier (samen afrekenen) of op een ander gewenst moment. De organisatie bemiddelt niet in het vinden van een kamergenoot. 

Aanvullende informatie

Thuisblijversinformatie * bij eventuele calamiteiten

Dieetwensen

Additionele vragen

€ 2.995,00

Totaal: € 2.995,00