Via het onderstaande formulier schrijf je je in voor de Studiereis Gezonde School IJsland die plaatsvindt van zondag 22 t/m vrijdag 27 september 2019.

* De kosten bedragen € 2.995 - (een persoon per kamer) of € 2.595, (twee personen per kamer) incl. IcelandAir retourvlucht (economy class), ruimbagage (maximaal 23 kg), hotelkamer met ontbijt, in het programma omschreven lunches en diners, transfers en overige in het programma genoemde activiteiten. Prijzen zijn inclusief btw en gegarandeerd tot 1 mei 2019. Na 1 mei zijn de tickets op aanvraag en kan er een toeslag worden berekend boven op de deelnameprijs indien de ticketprijs is gestegen.

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van aankomende studiereizen, zoals de geplande reis in april 2020 naar Schotland? Stuur dan een mail naar events@sportsmedia.nlWe zullen ervoor zorgen dat je tijdig wordt geïnformeerd over onze volgende reis.

Als je gekozen hebt voor de optie 'tweepersoonskamer',  vragen we je hier de gegevens van je kamergenoot in te vullen. Let op! Je kamergenoot moet zich zelf ook aanmelden - dat kan na het invullen van dit formulier (samen afrekenen) of op een ander gewenst moment. De organisatie bemiddelt niet in het vinden van een kamergenoot.

Thuisblijversinformatie * bij eventuele calamiteiten

Dieetwensen

Additionele vragen

Kim van der Haar

Businessunit manager Events

Arko Sports Media

Wiersedreef 7

3433 ZX  Nieuwegein

T. +31 (0)6 22 544 644

kim.van.der.haar@sportsmedia.nl

Professional career
Kim van der Haar (48) studied Dutch Law at Erasmus University Rotterdam. Already during her study she worked in the business of permanent education and has not left the business of organising events since. Kim worked for Post-Academic Education Erasmus University Rotterdam and Elsevier Conferences. She founded and shaped the department of Events within Arko Sports Media in 2001, now organising about 30-40 (international) conferences, trainings, study trips etc. per year. Partly on own initiative, partly in commission by third parties and partly in cooperation with partners. All events have a strong focus on content.

Arko Sports Media
Arko Sports Media (ASM), founded in 2001, is the leading Dutch knowledge partner, specialized in practical and strategic information within the field of sport, exercise and health. Main goal is to improve the level of knowledge by developing multimedia platforms and sharing relevant information.

€ 2.995,00

Totaal: € 2.995,00